Nečekané překvapení nám přinesla Odinkova a Aslaughčina vnoučata!

V létě přišla smutná zpráva od jednoho z našich nejúžasnějších odchovanců. Evženek, nekonečně překvapující úžasňák, krásně zbarvený chlapeček, průzkumník, který už v pěti týdnech bez omezení chodil s rodiči na procházky po pokoji a nic ho nezadrželo, aby mi neskákal na rameno; skvělý Evžen, lovec žen, nekonečný mazílek, od kterého se učil celý vrh, odešel. Pryč za duhový most. Ve svém úžasně svobodném životě, kdy si mohl celé dny prohánět po bytě s jeho krásnou, klidnou a hodňoučkou nevěstou se střetl s jedinou překážkou - otevřenými dveřmi a průvanem. A ošklivou nehodu mladičký král nepřežil...Bylo mi do breku - tak skvělé mládě mi rukama ještě neprošlo. A co teprve jeho majitelka, které umřel v dlaních...:(

Ovšem náhoda tomu chtěla, že zázračný Evženek neodešel úplně. Pravděpodobně jen pár dní před smrtí to ještě stihnul a jeho opuštěná milá - Pišinka, začala brzy trochu tloustnout a zanedlouho bylo jasné, že Evženek zanechá na tomto světě svoje potomstvo! Ale jaké?! Čtěte dál!:)



Šest krásných kulíšků se zrodilo na světlo tohoto světa. A zase s milým překvapením - jeden z mrňousků je modře zbarvený. Oba rodiče, ať na pohled jen Agouti-White, tedy nesou modrý gen! A co víc Evženek ho zdědil až po své prababičce! Po tři generace se tento mogrý gen nesl napříč linií skrytý, aby se až teď ukázal. A odhalil tak, že i naše Aslaugh je nositelkou BT a předává ho dál některým svým potomkům:)



A co se stane s Odinkovým modrým vnukem? Nic jiného, než že se vrátí k nám, do Degudrey a bude provázet svého děda stářím. Bude se od něj učit jeho rozvaze a chuti k jídlu a v novém sídle bude jedním ze zakladatelů naší chlapecké kolonie:)

Žádné komentáře:

Okomentovat