V nejbližších měsících očekáváme takový malý babyboom :-)

V hnízdečkách bude veselo, samičky Aslaugh, Gudrun, Tunguska a Luna čekají miminka!! 

  • Od Aslaugh a Gudrun to budou nejspíš jejich poslední mláďátka vůbec. Jejich srdcí šampion Odin, zůstane s některým ze svých budoucích synáčků a jeho plodná kariéra se schýlí pomalu ale jistě ke konci. Už je to přece jen starší sedmiletý pán. :-) Aslaugh a Gudrun už si po svých posledních miminkách budou užívat jen jako tetičky a spokojení mazlíci. Můžeme se těšit na malé strakáčky a aguťáčky.
  • Po delší pauze bude mít mimča i naše modrá Tunguska. Společnost jí dělá náš ostřílený modrobílý Tundra, který se vypracoval jako opravdu pečlivý tatínek. V tomto spojení můžeme očekávat pouze čistě modré  a modrobílé mrňousky. Moc se po delší době na modrásky těšíme. :-)
  • Jako poslední se ke zkušeným maminkám doufejme připojí i prvnička Luna, naše písková princezna z Deutschland. Tatínkem bude náš modrobílý Chonsu a protože je nositelem pískového genu, necháme se překvapit, zda se na nás usměje i nějaký náš první pískový rarášek :-). Možná proto, že je Chonsu také Němec, si s Luničkou rozumí ze všech nejlépe a jako jedinou zahrnuje komplimenty a něžnostmi. :-) Jejich miminka budou pro nás překvapením. Všechna budou nositeli genů pro pískové a modré zbarvení, ale kožíšky mohou mít barvu od klasické Agouti, přes Agoutischecke, Sand a Sandschecke.
Hlavně aby maminky vše ve zdraví zvládly a tatínkové se pečlivě starali!


Žádné komentáře:

Okomentovat